Уште кога нуркал на тинејџерот, на Зак Џадкинс од Нов Зеланд, му се чинело дека гледа морска ајкули во морето, па затоа излегол од водата, за секој случај.

Потоа го земал дронот и почнал да ја снима таа област од воздух. Бил шокиран од тоа што го видел. Имало стотици ајкули, каде што до пред малку нуркал, кои пливале во Заливот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде