Балканот се соочува со најголемиот прoблем – „мртво“ или продадено дете. Родителите бараат да си го видат детето кое се родило, од медицинските стручнаци добиваат разно разни одговори. Од едните дадено на обдукција, од другите дека не е дадено туку таквото дете се смета за „медицински отпад“ и дека отткако е починато не може да се смета ниту како „леш“, „тело“ или било како, едноставно може да се смета за МЕДИЦИНСКИ ОТПАД. Со истите проблеми во здравствениот систем со соочуваше и соочува и нашата држава така да ставиме прст на чело и да дадеме една огромна подршка на овие родители од нашето соседство.

Сторија на Радиша Павловиќ, кој како ЛАВ се бори за правата на родителите во Србија. Радиша секоја чест, камо како вас да има малку повеќе луѓе кои без влакно на јазик ќе пердашат од власт до опоција ама баш сѐ…

ХИТНО….. ДЕЛИТЕ…. ДЕЛИТЕ….. НЕ ДАЈУ ПОРОДИЦИ ЛЕШ БЕБЕ.. ИЗ БОЛНИЦЕ У ПОЖАРЕВЦУ УЖИВО

Gepostet von Радиша Павловић am Freitag, 3. Januar 2020

ДЕЛИТЕ !!!! СНИМАК ИЗ БОЛНИЦЕ У ПЕТРОВЦУНа увиду у документацију у правну службу болнице у Петровцу дошла је и начелница породилишта која је потписала отпусну листу на којој није унето да је трудница у породилиште примљена са живом бебом .. погледајте њену реакцију и понашање

Gepostet von Радиша Павловић am Sonntag, 12. Januar 2020

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде