Бесни на актуелната власт, проиводителите на марихуана ќе ја истурале среде центар на Скопје. Така барем утрото најави еден од производителите на истата.

Со овој закон, кој опозицијата, поради неговата специфичност и задирањето во мнногу други сфери, сака да се доточни и прециира пред да се донесе, а за кој власта со сета сила притиска да се донесе, се регулирал и конопот, се регулирале многу други дејствија кои му давале на министерот овластување да ги донесе и другите подзаконски акти кои биле „есенцијално“ битни за да се видел бенефитот од оваа индустрија, тврди Костадин Дуковски од Макканабис за Утрински Брифинг.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде