До редакцијата на Прес Центар стигна имејл од име и презиме познато на нашата редакција во кој се вели:

Почитувани, Ве известувам да ги алармирате МВР и ОЈО да подетално ги сресат двајцата бидејќи нив им беше хоби да тепаат девојки и истите да ги снимаат а после да се фалат на другарите како тоа они се тие големите штипски фраери. Често одеа за Кочани и Виница, возеа бесно низ нашата населба Баби во Штип а и низ целиот град. Мислам дека работат за некој инспектор од СВР Штип и он ги штитеше од нивните фраерски чепатења во градот. Апелирам да кажат сѐ бидејќи сигурен сум дека има повеќе девојчиња кои од овие два лика се малтретирани, злостовувани и снимани а понатаму мислам и дека имаат уценувано да земаат пари да не ги објавуваат видеата јавно.

Дали ова е Вистина ќе докаже истрагата од страна на надлежните органи во случајот МВР и ОЈО.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде