Ѕид на Срамот

дома Ѕид на Срамот

Ѕид на Срамот

Нов скандал во Министерството за одбрана: Лице со безбедносен ризик поставен...

Министерството за одбрана продолжува со низата скандали предводени од министерката Радмила Шеќеринска. Со катастрофалната нова структура на сили, со која се згасна Полкот за...

ПОПУЛАРНО